Hyra vattenautomat – Så fungerar det

På många arbetsplatser är det inte ovanligt att ha en vattenmaskin installerad. Att hyra vattenautomat är ett utmärkt sätt att få kallt, rent och friskt vatten snabbt och smidigt. Det är också ett bra sätt att sänka kostnaderna för att köpa flaskvatten och undvika att kasta efter använda plastflaskor. På den här sidan tittar vi närmare på hur det går till att hyra en vattenautomat för att förbättra miljöhänseende och göra arbetsplatsen mer bekväm. Vi tittar också på vad man ska tänka på innan man väljer en leverantör och hur man ska välja den bästa maskinen. Läs vidare för att ta reda på mer om att hyra vattenautomat.

Hyra vattenautomat till kontoret

Det är viktigt att välja en seriös och erfaren aktör med erfarenhet av att leverera vattenautomater. På så sätt kan du vara säker på att få den bästa kvaliteten på din maskin. Det är också viktigt att välja en leverantör som har bra kundservice och som kan hjälpa dig om det är något som inte fungerar som det ska.

Att hyra vattenautomat från Monteriva är ett bra val för företag som vill minska sitt miljöavtryck och ha en bekväm arbetsplats. Monteriva är en erfaren och seriös aktör som levererar vattenautomater av hög kvalitet och med bästa kundservice. De erbjuder ett komplett servicepaket som innehåller installation, reservdelsgaranti, service och underhåll, normala reparationskostnader, serviceavtal, reservdelar och färskvatten.

Vad innebär det att hyra vattenmaskin till företag?

Att hyra vattenmaskin till företaget innebär att du hyr maskinen från en leverantör som är specialiserad på att leverera vattenautomater. Istället för att köpa en maskin, betalar du en månatlig avgift för att hyra maskinen. Innan du hyr en vattenautomat är det viktigt att ta hänsyn till vissa saker. Alla företag har olika behov och det är viktigt att välja en vattenautomat som motsvarar de behov du har.

Vad kostar det att hyra en vattenautomat?

Kostnaden för att hyra en vattenautomat ligger mellan 200 och 650 kronor i månaden. I denna avgift ingår vanligtvis både kolsyra och underhåll av enheten. Priset kan dock fluktuera baserat på hur mycket vatten och kolsyra som används, samt eventuell extra utrustning som läggs till. Avtalslängden påverkar också den slutliga månadskostnaden. Generellt sett blir den månatliga avgiften lägre ju längre avtalsperiod du väljer. Så om du planerar att använda maskinen under en längre tid, lönar det sig att teckna ett långvarigt avtal.

Vad ingår?

När du hyr en vattenmaskin till ditt företag så ingår i allmänhet maskinens installation, en reservdelsgaranti, service och underhåll samt normala reparationskostnader. I det månatliga avgiften kan även inkluderas serviceavtal, reservdelar och leverans av färskvatten. För att säkerställa att du gör rätt val bör du noga tänka igenom följande:

 1. Vilka villkor som erbjuds för maskinens installation och service?
 2. Vilka reservdelsgarantier som finns?
 3. Vilken typ av maskin som är lämplig för företagets behov?
 4. Vilka kostnader som är förknippade med maskinen?
 5. Vilka månatliga serviceavtal som finns?
 6. Vilken typ av färskvatten kan erbjudas?
 7. Finns det några garantier eller återbetalningspolicyer?

Fördelar

Att ha en vattenautomat på jobbet har flera fördelar. För det första är det ett bekvämt och snabbt sätt att få tillgång till rent och friskt vatten. Det är också ett miljövänligt sätt att tillhandahålla vatten på jobbet, eftersom det inte kräver någon plastflaska eller annat engångsutrustning. Dessutom kan det bidra till att skapa en mer bekväm och produktiv arbetsplats.

 1. Bekvämt och snabbt sätt att få tillgång till rent och friskt vatten.
 2. Miljövänligt eftersom det inte kräver någon plastflaska eller annan engångsutrustning.
 3. Skapar en mer bekväm och produktiv arbetsplats.
 4. Företaget slipper ta hänsyn till inköp av flaskor och andra engångsprodukter.
 5. Minskad risk för skador och bakterieutbrott som kan orsakas av plastflaskor.
 6. Möjlighet att kombinera vattenautomat med hyra av kaffemaskin för att skapa en komplett lösning på jobbet.