Köpa kontorsmöbler – Nya eller begagnade

Om du hyr kontor eller konferenslokal ingår oftast kontorsmöbler, men du kanske vill uppgradera kontoret med bättre utrustning eller komplettera med fler möbler. Oavsett anledning är det viktigt att möblerna håller en hög kvalitet, och här får du hjälp med att hitta bra återförsäljare av möbler till ditt kontor.

Hitta kontorsmöbler online

Om du köper dina kontorsmöbler online kan du enkelt jämföra olika leverantörer i lugn och ro och hitta rätt sortiment för ert kontor. Här tipsar vi om några återförsäljare av nya och begagnade möbler, hos vilka du hittar breda utbud av kontorsstolar, skrivbord, ljudabsorbenter och annan kontorsinredning.


Nya kontorsmöbler av hög kvalitet

Genom att investera i nya möbler från en pålitlig leverantör kan du vara säker på att få fräscha och oanvända möbler, med garanti och bytesrätt. En kontorsstol blir nedsutten och sliten, och en sprillans ny stol garanterar en bekväm arbetsplats.


DPJ – kontorsmöbler med prisgaranti

Hos DPJ hittar du det mesta inom kontorsinredning, från ergonomiska kontorsmöbler som kontorsstolar och höj- och sänkbara skrivbord, till övrig utrustning och inredning som kontorsförvaring, ljudabsorbenter och skrivtavlor. DPJ har kontorsmöbler för alla kontorslokaler, stora som små.
Här finns även bord och stolar för lunchrummet och mattor till entrén. DPJ ger ett komplett utbud av kontorsmöbler och kontorsinredning, till prisgaranti och med korta leveranstider.


Köpa kontorsmöbler begagnat från Blocket

Många företag och privatpersoner letar efter sätt att spara pengar och samtidigt vara miljövänliga. Ett utmärkt sätt att uppnå båda dessa mål är att köpa kontorsmöbler begagnat. Blocket är en av Sveriges mest populära marknadsplatser för begagnade varor, inklusive kontorsmöbler. Genom att köpa begagnade skrivbord, stolar och andra kontorsartiklar från Blocket kan man inte bara spara en betydande summa pengar, utan också bidra till en mer hållbar konsumtion.

Begagnade möbler för miljön och ekonomin

Att investera i nya möbler av senaste modell kan vara dyrt, och nyproduktion belastar miljön. Det finns flera företag som specialiserar sig på att sälja begagnade kontorsmöbler, och som dessutom tar emot dina gamla möbler när du inte har behov av dem längre.

Begagnade kontorsmöbler från Rekomo och RAFZ

För budget- och klimatsmarta alternativ kan begagnade möbler vara en väg att gå. Hos leverantörer som Rekomo och RAFZ hittar du breda sortiment av möbler som redan utnyttjats i kontorsmiljö. Resultatet blir billigare möbler utan nyproduktion. Hos Rekomo och RAFZ kan du även sälja dina gamla möbler när de tjänat sitt syfte.

Tips på 2 obligatoriska kontorsmöbler online

På kontoret finns det vissa saker som bara måste finnas. Utan bra möbler blir det inte mycket gjort – och två av de viktigaste att hitta i bra kvalitet, för arbetsmiljön och ergonomin, är ljudabsorbenter och skrivbord. Med bra ljudabsorbenter och höj- och sänkbara skrivbord är arbetsplatsen säkrad för flera aspekter av arbetsmiljön och ett effektivt kontor.

Hitta rätt ljudabsorbenter


Arbetsmiljön är A och O på ett kontor, och ljudmiljön en viktig del av denna. I små som stora lokaler blir ljudnivåer lätt ett problem, och för att medarbetare inte ska påverkas av störande ljud är det viktigt med bra ljudabsorbenter. Många återförsäljare erbjuder olika varianter av ljudabsorbenter, med allt från stående golvskärmar och skrivbordsfasta skärmar, till snygga väggabsorbenter som smälter in i inredningen.

Oavsett vilken typ av ljudabsorbent du är i behov av, finns alla sorter hos leverantörer med bra priser och snabba leveranser. DPJ:s ljudabsorbenter finns i alla varianter, från golv- och bordsskärmar till helt tysta rum. Här kan du även räkna med fri frakt över 800 kr och prisgaranti.

Hitta rätt höj- och sänkbart skrivbord


En varierande arbetsställning är ett av de vanligaste råden för en ergonomisk arbetsplats. Både 1177 och Arbetsmiljöverket poängterar vikten av att undvika stillasittande arbete under längre perioder. Med ett höj- och sänkbart skrivbord kan du enkelt växla mellan stående och sittande arbete, och se till att höjden alltid är perfekt anpassad efter dig. Höj- och sänkbara skrivbord finns i både elektroniska och mekaniska varianter.

DPJ har höj- och sänkbara skrivbord för små och stora arbetsplatser, och båda raka bord och hörnskrivbord till alla typer av kontor, och med eller utan medföljande sittpall eller stol. De utlovar dessutom prisgaranti och snabba leveranser. Investera i ett höj- och sänkbart skrivbord i dag – det gamla fasta skrivbordet säljer du enkelt och smidigt till en andrahands-leverantör som Rekomo eller RAFZ.