Coworking Malmö

Coworking är en växande trend bland entreprenörer och företagare som söker en flexibel och inspirerande arbetsmiljö. Coworking innebär att du hyr in dig på en arbetsplats och får jobba med andra likasinnade för inspiration, utbyte av kunskap och nätverkande. I denna artikel kommer vi att utforska olika coworking places i Malmö så du kan hitta en arbetsplats som passar dig.

4 Coworking spaces i Malmö

I Malmö finns flera coworking spaces som ger chans att sköta ditt jobb på i en professionell och nytänkande miljö där möjlighet för nätverkande, samarbete och sociala interaktioner är att räkna med. Vidare kan du läsa om fyra företag i Malmö som erbjuder Coworking.


Quick Office

Quick Office erbjuder coworking i Malmö i två av de mest arbetssamma delarna av Malmö, Västra Hamnen och Eden i Hyllie. Dessa coworking-spaces är moderna och fräscha kontorslösningar som går att skräddarsy efter egna behov. Vid båda platserna finns restauranger och butiker i närheten.

Boka hos Quick Office

United Spaces

United Spaces är ett populärt coworking space i Malmö men finns bara på en plats i hela staden. Kontorsplatsen ligger på nordenskiöldgatan 24 och har utsikt över havet och med närhet till både universitet och centralastationen. Hos unitedspaces coworking-space finns skrivare, kaffe, snabbt wifi, 6 mötesrum, möjlighet till eget skrivbord och mycket mer.

Boka hos United Spaces

Regus

Regus erbjuder coworking som ger tillgång till kontorsplatsen redan samma dag. Här får du åtkomst till kontoret dygnet runt och kan få ett skrivbord som reserveras för dig. Du kan antingen hyra in dig för en dag eller skaffa medlemskap för återkommande jobb.

Boka hos Regus

FirstOffice

FirstOffice tillhandahåller flexibla arbetsutrymmen i Malmö som passar företag i alla storlekar. Det finns mötesrum som kan bokas och gott om gemensamma utrymmen. Förutom detta ger FirstOffice nätverksmöjligheter genom sina evenemang och workshops, vilket kan hjälpa dig att växa ditt företag och ansluta med andra yrkesverksamma inom din bransch.

Boka hos FirstOffice

Priser

Priserna för coworking i Malmö varierar beroende på vilken plats du väljer och vilken typ av coworking-du behöver. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 1000 och 3000 kronor per månad för en coworking-plats i Malmö. Vissa platser erbjuder olika paket som inkluderar flera tjänster, medan andra kan kräva extra avgifter för vissa tjänster och faciliteter. Innan du väljer en coworking-plats, se till att granska deras priser och paket för att hitta den som passar dina behov och budget bäst.

Att tänka på när du hyr ett coworking space i Malmö

Innan du hyr in dig på en arbetsplats, är det viktigt att tänka på följande:

1. Dina behov

Fundera på vilken typ av arbetsutrymme du behöver och vilka tjänster och faciliteter som är viktiga för dig och ditt företag.

2. Plats

Var ligger coworking-platsen och är den lättillgänglig för dig och dina kunder eller samarbetspartners?

3. Pris

Granska priser och paket för att hitta det bästa alternativet som passar din budget och dina behov bäst.

4. Atmosfär

Besök coworking-platsen och upplev atmosfären och miljön för att se om den passar din arbetsstil och ditt företags kultur.

5. Nätverkande

Ta reda på om företaget erbjuder nätverksmöjligheter genom evenemang och workshops för att hjälpa dig att växa ditt företag och ansluta med andra yrkesverksamma inom din bransch.

6. Flexibilitet

Se till att företaget erbjuder flexibla avtal och möjligheter att ändra storlek på din arbetsplats om dina behov förändras över tid.

Coworking i andra städer

Reser du mycket i arbetet eller är i behov av att hyra ett kontorsutrymme på annan ort? Här tipsar vi om coworking i Helsingborg och coworking i Uppsala.