Coworking Malmö

Coworking är en växande trend bland entreprenörer och företagare som söker en flexibel och inspirerande arbetsmiljö. Coworking-möjligheter har ökat betydligt under de senaste åren och det finns många valmöjligheter i Malmö. Coworking spaces ger dig en professionell arbetsmiljö utan att behöva investera i en egen arbetsplats. I denna artikel kommer vi att utforska olika coworking i Malmö och hur de kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå.

Coworking space i Malmö - 4 tips

Nedan följer fyra tips på coworking spaces i Malmö som kan passa dig och ditt företag.


Quick Office

Quick Office erbjuder coworking i Malmö med ett brett utbud av tjänster för företagare och frilansare. Här kan du välja mellan en rad olika coworkingplatser, från en enskild bås till större kontorslandskap. Dessutom finns det mötesrum att boka för dina möten och presentationer. En av fördelarna med Quick Office är att du kan välja mellan olika paket som passar dina behov och budget bäst. Paketen inkluderar oftast flera tjänster, som exempelvis wifi, skrivare och kaffe, vilket gör det mycket kostnadseffektivt.

Boka hos Quick Office

United Spaces

United Spaces är ett populärt coworking space i Malmö, och det är inte svårt att förstå varför. Här erbjuds en professionell arbetsmiljö med möjlighet att jobba i en enskild bås eller i ett öppet kontorslandskap. Dessutom finns det mötesrum att boka, vilket är perfekt om du behöver träffa kunder eller samarbetspartners. United Spaces erbjuder också ett brett utbud av tjänster, som exempelvis kaffebar och loungemöbler, som kan göra din arbetsdag mer bekväm och effektiv.

Boka hos United Spaces

Regus

Regus erbjuder coworking space på flera platser i Malmö. Här kan du välja mellan en rad olika coworkingplatser, från en enskild bås till större kontorslandskap. Dessutom finns det mötesrum att boka, vilket är perfekt om du behöver träffa kunder eller samarbetspartners. Regus erbjuder också ett brett utbud av tjänster, som exempelvis kaffebar och loungemöbler, som kan göra din arbetsdag mer bekväm och effektiv.

Boka hos Regus

FirstOffice

FirstOffice tillhandahåller flexibla arbetsutrymmen i Malmö som passar företag i alla storlekar. Från privata kontor till större coworking-utrymmen erbjuder FirstOffice en professionell arbetsmiljö som är utrustad med modern teknik och bekvämligheter. Dessutom erbjuder de mötesrum som kan bokas för dina företagsmöten eller presentationer. Förutom detta ger FirstOffice nätverksmöjligheter genom sina evenemang och workshops, vilket kan hjälpa dig att växa ditt företag och ansluta med andra yrkesverksamma inom din bransch.

Boka hos FirstOffice

Priser

Priserna för coworking i Malmö varierar beroende på vilken plats du väljer och vilken typ av coworking-du behöver. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 1000 och 3000 kronor per månad för en coworking-plats i Malmö. Vissa platser erbjuder olika paket som inkluderar flera tjänster, medan andra kan kräva extra avgifter för vissa tjänster och faciliteter. Innan du väljer en coworking-plats, se till att granska deras priser och paket för att hitta den som passar dina behov och budget bäst.

Att tänka innan du hyr ett coworking space i Malmö

Innan du hyr ett coworking space i Malmö, är det viktigt att tänka på följande:

1. Dina behov

Fundera på vilken typ av arbetsutrymme du behöver och vilka tjänster och faciliteter som är viktiga för dig och ditt företag.

2. Plats

Var ligger coworking-platsen och är den lättillgänglig för dig och dina kunder eller samarbetspartners?

3. Pris

Granska priser och paket för att hitta det bästa alternativet som passar din budget och dina behov bäst.

4. Atmosfär

Besök coworking-platsen och upplev atmosfären och miljön för att se om den passar din arbetsstil och ditt företags kultur.

5. Nätverkande

Ta reda på om företaget erbjuder nätverksmöjligheter genom evenemang och workshops för att hjälpa dig att växa ditt företag och ansluta med andra yrkesverksamma inom din bransch.

6. Flexibilitet

Se till att företaget erbjuder flexibla avtal och möjligheter att ändra storlek på din arbetsplats om dina behov förändras över tid.

Liknande innehåll

Reser du mycket i arbetet eller är i behov av att hyra ett kontorsutrymme på annan ort? Här tipsar vi om coworking i Helsingborg och coworking i Uppsala.