Kontorshotell Malmö

Det finns stora möjligheter att hyra ett bra kontorshotell i Malmö. Det finns flera fördelar att arbeta från ett kontorshotell. Du kan fokusera på ditt arbete och låta uthyrarna sköta om kontoret. Är du intresserad av en mer social arbetsplats med utrymme för nätverkande finns coworking som ett alternativ.

Västra Hamnen

I ett affärsdistrikt med direkt anslutning till Malmö C och endast 20 minuter till Kastrup ligger ett populärt kontorshotell i Malmö. QuickOffice.se driver ett modernt fullservice-kontorshotell med kontorsrum och kontorsplats i Malmö, närmare bestämt Västra Hamnen. För dig som är ute efter att hyra kontorsrum i Malmö där du varje dag möts av personlig service i receptionen är detta ett strålande alternativ. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig och personalen hjälper dig med allt från bokningar och beställningar, till kopiering och posthantering. Det bästa sparade vi till sist: hyresgäster på kontorshotellet har tillgång till tre takterrasserna med utsikt över Malmö.

Fördelar med kontorshotellet

  • Flera olika kontorsabonnemang
  • Tre ljuvliga takterrasser med utsikt
  • Moderna mötes- och konferensrum

Här ligger det

Universitetsholmen

United Spaces är ett kontorshotell i Malmö beläget på Universitetsholmen. Kontorshotellet ligger i ett nyrenoverat och modernt byggnadskomplex, med närhet till både universitetet och Malmö centralstation. United Spaces erbjuder en rad olika kontorslösningar för både enskilda individer och företag, med fokus på att skapa en flexibel och produktiv arbetsmiljö.

På United Spaces kontorshotell finns det flera olika typer av arbetsplatser att välja mellan, inklusive privata kontor, coworking-ytor och mötesrum. Alla arbetsplatser är utrustade med modern teknik och höghastighetsinternet för att säkerställa en smidig arbetsupplevelse. .

Fördelar med kontorshotellet

  • Nära vattnet
  • Hög service
  • 400m från tågstation

Här ligger det

Hyllie Eden

Kontoreshotellet Eden i Hyllie är en så kallad Symbiotic Building. Det betyder att hyresgästernas välmående är i fokus. Kontorshotellet är i framkant vad gäller digitala lösningar och gemsamma ytorna har klimatzoner som byter karaktär med skiftande årstiderna. QuickOffice.se driver kontorshotell Eden i Hyllie. På kontorshotellet finns det plats för både små och stora företag. Det finns allt från 1-25 kontorsplatser att boka beroende på företagets storlek.

Alla uppsägningstider är korta. Eden har en otroligt fin takterass med utsikt över Öresund. Varje dag bemannas receptionen där du som hyresgäst får personlig service utifrån dina behov. På entréplanet finns en bistro som serverar frukost, lunch och annan enklare förtäring.

Fördelar med kontorshotellet

  • Helhetskonceptet
  • Serviceinriktad reception
  • Härlig bistro med nyttig mat

Här ligger det

Kontor i Malmö

Letar du efter kontorslokaler i Malmö istället för kontorshotell? Då kan du kolla närmare hos Wihlborgs som grundades redan 1924 och har etablerat sig som stadens största fastighetsbolag. De är specialiserade på att erbjuda moderna kontor på attraktiva adresser med goda kommunikationsmöjligheter. Se vilka kontor i Malmö som är lediga i deras utbud just nu.

Hitta kontor i andra städer

Om du söker kontor på annan ort så finns detta över hela Sverige. Vill du ha hjälp med var du kan vända dig så har vi bland annat tipsat om kontorshotell i Stockholm här. Perfekt om du exempelvis ska flytta eller är i behov av ett mötesrum eller ska arrangera en konferens i Stockholm.

Fler artiklar