Mötesrum Malmö

Att boka mötesrum i Malmö är ett smidigt sätt att arrangera ett möte eller konferens på. Kontorshotell har ofta några rum som är möjliga att hyra per timma. Det är inte bara själva rummet som ingår i priset, utan även tjänster runtomkring som wifi, whiteboard, senaste tekniken och möjlighet till catering.

Boka mötesrum Malmö - Nordenskiöldsgatan

I Studiohuset på Nordskiöldsgatan, hjärtat av Västra Hamnen, erbjuder United Spaces en dynamisk arbetsmiljö perfekt för både individuella entreprenörer och större företag. Med allt från hotell till restauranger i samma byggnad och närhet till Malmö Centralstation, förenas bekvämlighet och möjlighet. Här, omgiven av grönska och stadsliv, startar priser för flexibla mötesrum från 830 kr/h. Upptäck deras community där affärer och välmående går hand i hand.

Här ligger det

Boka konferensrum i Malmö - Västra Hamnen

Det finns ett kontorshotell i Västra Hamnen där du kan hyra mötesrum eller boka konferensrum i Malmö. QuickOffice.se ser till att rummen är förbereda med allt som kan underlätta mötet.

I Västra Hamnen sitter du i ett område som kännetecknas av företagsamhet och framåtanda. Kontorshotellet ligger i direkt anslutning till Malmö C och det är bara 20 minuter till Kastrup. Här är mötesrummen moderna och trivsamma och receptionen är alltid hjälpsam om frågor uppstår. Dessa mötesrum i Malmö startar på 250 kr/h.

Här ligger det

6 fördelar med att hyra mötesrum

1

Hyr per timma

Kostnadseffektiv då du endast hyr rummen de timmar som mötesrummet används. Det är inga krav på att rummet måste bokas upp under hela dagen.

2

Catering

Personalen som jobbar i receptionen kan fixa med frukt, kaffe, frukost eller lunch utifrån vilka behov som finns.

3

Tekniken

Det är viktigt att tekniken fungerar felfritt. All teknisk utrustning är kontrollerad och bara koppla upp sig på, vilket är tryggt att veta.

4

Utskrift

Tjänster som kopiering, scanning och utskrifter ingår. Det är en fördel då mötesagendan och eventuella bilagor kan delas ut.

5

Fokusera rätt

Fokusera på det som är viktigt, nämligen dagens agenda och diskussionsämnen. Alla tidsbovar runtomkring tar personalen hand om.

6

Byt miljö

Att lägga möten på andra ställen än sin vardagliga arbetsplats ger en boost för kreativiteten. Att samla mötesdeltagarna i en ny miljö är bra för gruppens utveckling.

Fler artiklar