Bästa kontorsservice i Stockholm

En effektiv arbetsgång är A och O för att säkra lönsamhet i ett företag. Att lägga tid och egna resurser på kontorsservice som att städa eller fylla på kaffemaskinen är knappast optimalt.

Begreppet ”facility management” står för den typ av service som erbjuds av exempelvis kontorsspecialisten. Här är fokus på att allt kring en fastighet, lokal eller inrättning flyter på som sig bör. En smidig arbetsvardag för företag med kontorslokaler helt enkelt.

Om du vill veta mer om den här typen av kompletta kontorsservice i Stockholm har du hittat helt rätt – på den här sidan får du som företag tips och information om kontorsservice i sin helhet!


Söder om Söder

Med ett komplett koncept inom kontorsservice har Söder om Söder blivit en uppskattad samarbetspartner för många verksamheter i Stockholm. Företaget erbjuder ett komplett utbud av professionella tjänster som förenklar vardagen för dig som kund.

Söder om Söder erbjuder helhetslösningar inom Facility Management där du kan beställa kontorsservice som en samlad tjänst eller uppdelad i olika sektioner. Företaget hjälper bland annat till med kontorsstädning, kaffemaskiner, fruktkorgar, växter och vattenmaskiner.


Fördelar

  • ISO certifierat företag – högsta kvalitet och lite miljöpåverkan
  • Mångårig branscherfarenhet från kontorsstädning
  • Webshop med kontorsmaterial

Kontaktuppgifter

Konsumentvägen 12,
125 30 Älvsjö
Tel. 08-5723 0100
info@sossf.se


SOL Facility Services

SOL Facility Services erbjuder städ-, underhålls-, bemannings- och affisheringstjänster till både privata och offentliga verksamheter. Företaget tar sig an uppdrag i Storstockholm, Skåne, Göteborg samt Östergötland.

Som aktör inom kontorsservice är SOL ett företag med stor erfarenhet från olika typer av miljöer. Företaget har genom åren anlitas av allt från kryssningsfartyg och hotell till offentliga lokaler samt byggnader.


Fördelar

  • Del av den stora servicekoncernen SOL (bas i Finland)
  • Erfarenhet av Facility Management i offentliga lokaler
  • Teknik och kvalitet i fokus

Kontaktuppgifter

Alsnögatan 7
116 41, Stockholm
Tel. 08-429 90 40
info@sol.se


Kundia

Det här är ett företag som erbjuder helhetslösningar inom Facility Management med fokus på att effektivisera arbetsplatser. Företaget har över 30 års branscherfarenhet och en samarbetspartner du kan vara trygg med.

Du kan beställa en komplett kontorsservice av Kundia som hjälper till med allt från lokalvård till intern service som kontorsmaterial och kaffemaskiner. Företaget erbjuder dessutom bemanning där du som kund kan rekrytera exempelvis receptionister och säljare via Kundia.

Kundia är ISO certifierade och anslutna till Svenskt Näringsliv och Svenska golvrådet.


Fördelar

  • Bred och samlad kompetens inom olika områden
  • Mångsidigt utbud inom kontorsservice
  • Facility Management med fokus på helhetslösningar

Kontaktuppgifter

Drottninggatan 75
111 60 Stockholm
Tel. 08-5220 3370
info@kundia.com

Kontorsservice – vanligaste tjänster inom FM

Inom ramarna för Facility Management ingår kontorsservice som består av flera olika tjänster. Här nedan kan du läsa mer om de vanligaste tjänsterna inom FM.

Kontorsstädning

Inom Facility Management används termen kontorsservice för att beskriva en helhetslösning för företag. Ett viktigt inslag här är lokalvård, det vill säga kontorsstädning. Det innebär i praktiken att det anlitade företaget sköter all städning och rengöring av kundens lokaler.

För dig med verksamhet i Stockholmsområdet med behov av städning kan du läsa mer på vår sida om Kontorsstädning i Stockholm.

Fruktkorgar

Att ha ett fat med färsk frukt stående på kontoret är ett uppskattat inslag på arbetsplatser. Däremot är det en hel del tid och resurser som krävs för att fylla på fruktkorgarna, vilket därför många företag inom kontorsservice erbjuder hjälp med.

Den här tjänsten innebär också att du som kund kan beställa frukt till möten eller speciella tillfällen utöver de normala fruktkorgarna.

Hyra kaffemaskin

Vad är en arbetsdag utan kafferast? Att gå till kaffemaskinen och få en kopp med kaffe serverad på några sekunder är något de flesta medarbetare uppskattar. Därför är det praktiskt att hyra kaffemaskin via det företag du använder för kontorsservice.

Det här är en typ av kontorsservice du knappast vill vara utan för det innebär att du även får hjälp med underhåll och rengöring av maskinen.

Vattenmaskiner

Ett balanserat vattenintag är av stor vikt för att orka hålla igång en hel arbetsdag. Tipset är att hyra vattenmaskin för att säkerställa att anställda och kunder alltid har färskt vatten. En vattenmaskin är praktisk och enkel för alla på arbetsplatsen.

Det här är en populär tjänst inom kontorsservice som många väljer att anlita för att förenkla arbetsvardagen.

Hyra växter

Kontorsservice är ett brett begrepp, vilket innebär att många blir förvånande över hur ånga tjänster du faktiskt kan få hjälp med. Du kan till exempel hyra växter för att skapa en trivsam miljö på arbetsplatsen.

En av fördelarna med att hyra växter till företaget är att du dessutom får hjälp med inredningen. Du blir erbjuden olika förslag på växter som lämpar sig just för dina kontorslokaler.

Fler artiklar