Coworking Uppsala

Coworking är en modern arbetsform som vuxit i popularitet över hela världen. Konceptet handlar om att flera personer arbetar tillsammans i en gemensam arbetsmiljö som ofta är utrustad med allt som behövs för att kunna utföra arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. I Uppsala finns det flera företag som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med tillgång till allt från mötesrum till kaffeautomater. Här kommer vi att titta närmare på coworking Uppsala och vad som gör det till en attraktiv lösning för både små och stora företag samt enskilda entreprenörer och frilansare.

Vad är coworking?

Coworking är en modern arbetsform som innebär att flera personer arbetar tillsammans i en gemensam arbetsmiljö. Det kan vara en delad kontorslokal eller ett coworking space där individer som jobbar inom olika branscher kan hyra en arbetsplats och använda gemensamma resurser såsom mötesrum, kök och internet. Coworking är populärt bland entreprenörer, frilansare och småföretagare som söker en dynamisk och kreativ arbetsmiljö med möjlighet till samarbete och nätverkande.

Coworking space i Uppsala - 4 tips

Uppsala, en stad med en stark akademisk historia och en blomstrande kreativ och teknisk sektor, har flera coworking spaces som erbjuder unika möjligheter för entreprenörer, frilansare och företagare. Här är några av de bästa coworking spaces i Uppsala:


United Spaces

United Spaces är ett lyxigt coworking space som ligger i hjärtat av Uppsala. Det är en modern och kreativ arbetsplats som erbjuder en rad olika arbetsytor, från privata kontor till gemensamma arbetsområden. Det finns också mötesrum och evenemangssalar som kan anpassas efter dina behov. Gemensamma ytor som kök, lounge och en terrass med utsikt över staden, ger möjlighet till social interaktion mellan medlemmarna. United Spaces har också en professionell reception, tryggt förvarande av post, samt alla de tekniska resurser en modern arbetsplats behöver.

Boka hos United Spaces

FirstOffice

FirstOffice är ett populärt val för företagare som söker flexibla arbetsplatser i Uppsala. De erbjuder coworking space på två platser i staden – Kungsängsvägen 27 och Virdingsallé 32. Deras coworking spaces består av öppna kontorslandskap som delas mellan olika företagare, vilket främjar sociala relationer, nätverkande och kunskaps- och erfarenhetsutbyte. De erbjuder även gemensamma ytor som kök, lounges, mötes- och konferensrum, wifi, skrivare, gott kaffe och te.

Boka hos FirstOffice

SFL7

SFL7 coworking space i Uppsala är ett utmärkt alternativ för dig som söker en flexibel arbetsplats med hög kvalitet. De erbjuder separata kontorsrum i olika storlekar, anpassade för både enskilda arbetsplatser och små företag som behöver flera arbetsbord. Det ger dig friheten att arbeta effektivt och utan störningar samtidigt som du har möjlighet att umgås och nätverka med andra företagare. SFL7 erbjuder en professionell arbetsmiljö med högsta kvalitet och ingen extraavgift eller dolda kostnader.

Boka hos SFL7

Bröd&Salt

Coworking spaces har blivit alltmer populära de senaste åren och Bröd & Salt i Uppsala erbjuder en spännande möjlighet för entreprenörer, frilansare och företagare. Deras coworking space är beläget på Kungsängsgatan 5 och erbjuder en modern och kreativ arbetsplats för dem som är trötta på att arbeta hemifrån. Bröd & Salt är en välkänd cafékedja i Stockholm och nu har de utökat sina tjänster till att inkludera en coworking space i Uppsala. De erbjuder flexibla jobbytor och mötesplatser på 400 m2 och har flera olika utrymmen som passar för alla typer av behov.

Boka hos Bröd&Salt

Coworking Uppsala - Pris

Priserna för coworking i Uppsala varierar beroende på vilken plats du väljer och vilka tjänster som ingår. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 2000 och 5000 kronor per månad för en grundläggande coworking-plats. En del företag kan också erbjuda olika paket med fler tjänster till ett högre pris. Det är viktigt att du undersöker noggrant vilka tjänster som ingår i priset så att du kan välja den plats som passar dina behov och budget bäst.

Fördelar

Coworking har många fördelar för företagare och frilansare. Här är några av de främsta fördelarna:

1. Ökad produktivitet

Arbetsmiljön är oftast mycket professionell och inspirerande, vilket kan öka din produktivitet. Dessutom kan du undvika distraktioner som hemma eller på ett café.

2. Nätverkande

Du har möjlighet att träffa andra företagare och frilansare, vilket kan leda till nya affärsmöjligheter och samarbeten.

3. Flexibilitet

Erbjuder ofta flexibla jobbytor och möjlighet att boka mötesrum när det behövs. Det kan vara en stor fördel för företagare som behöver anpassa sin arbetsplats efter sina behov.

4. Kostnadseffektivt

Är oftast mindre kostsamt än att hyra en egen kontorslokal. Dessutom ingår oftast flera tjänster i priset, som wifi, skrivare och mötesrum.

5. Socialt

Främjar sociala relationer och kan vara en plats där du kan träffa likasinnade människor som delar dina intressen och arbetsområden. Det kan ge en känsla av tillhörighet och hjälpa till att motverka isolering och ensamhet som kan uppstå när man arbetar självständigt.

Upptäck coworking i andra städer

Coworking spaces finns tillgängliga över hela Sverige och erbjuder friheten att arbeta var du vill. Här kan du läsa mer om coworking i Malmö och coworking i Helsingborg.