Coworking Helsingborg

Är du en entreprenör eller frilansare som söker efter ett flexibelt och prisvärt arbetsutrymme i Helsingborg där möjlighet att knyta kontakter och utrymme för socialt samspel ges? Då kan coworking vara den perfekta lösningen för dig! I den här artikeln kommer vi att guida dig igenom allt du behöver veta om coworking i Helsingborg, inklusive priser, platser och vad som vanligtvis ingår.

Coworking space i Helsingborg - 3 tips

För att underlätt har vi samlat de 3 vanligaste coworking-platserna i Helsingborg nedan. Läs genom vad varje företag erbjuder i form av kontorsmiljö, vad personer som redan sitter där jobbar med och vilka möjligheter som ges för nätverkande.


United Spaces

United Spaces erbjuder coworking spaces och professionella kontorsmiljöer och på flera platser runt om i Sverige, inklusive en plats i Helsingborg. Fördelarna med att hyra ett coworking space i Helsingborg hos United Spaces inkluderar tillgång till moderna kontorslokaler, ett brett utbud av faciliteter och tjänster samt möjlighet att nätverka med andra yrkesverksamma inom din bransch.

Boka hos United Spaces

Genetor

Genetor erbjuder ett brett utbud av coworking spaces på flera platser runt om i Sverige, inklusive i Helsingborg. De har olika typer av arbetsplatser som passar olika behov, från privata kontor till skrivbordsplatser och mötesrum. Genetors coworking spaces är utrustade med moderna tekniska lösningar och en rad olika faciliteter, inklusive gemensamma utrymmen och kök.

Boka hos Genetor

Mindpark

Mindpark är en coworking space i Helsingborg som är en del av det större Mindpark-nätverket. Kontoret är också en hub för innovation, kreativitet och entreprenörskap, med många evenemang och workshops som hjälper dig att utveckla ditt företag och nätverk. Dessutom kan du ta del av Mindparks internationella nätverk av coworking spaces och samarbetspartners.

Boka hos Mindpark

Priser

Priserna för coworking spaces i Helsingborg kan variera beroende på vilken leverantör du väljer och vilken typ av arbetsplats du behöver. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 1 000 och 4 000 kronor per månad för en skrivbordsplats eller ett privata kontor.

Coworking Helsingborg - Det här ingår

När du hyr ett coworking space i Helsingborg kan du förvänta dig att vanligtvis ingår följande:

  1. Moderna kontorslokaler med höghastighetsinternet och teknisk utrustning.
  2. Tillgång till olika typer av arbetsplatser, såsom privata kontor, skrivbordsplatser och mötesrum.
  3. Gemensamma utrymmen, som kök, lounges och uppehållsrum för pauser och avslappning.
  4. Tillgång till en rad olika faciliteter, inklusive utskriftsmöjligheter, posthantering, receptionstjänster och mycket mer.
  5. Möjlighet att nätverka med andra yrkesverksamma inom din bransch genom evenemang och workshops som organiseras av coworking-leverantören.
  6. Möjlighet att hyra utrustning och teknik vid behov.
  7. Flexibla hyresperioder som ger dig frihet att hyra coworking space för så kort eller lång tid som du behöver.

Andra städer som erbjuder coworking

På grund av behovet av att arbeta flexibelt har fler och fler förtag börjat hyra ut arbetsytor. Är du ofta på resande fot kan du hitta platser i coworking kontor i Malmö och Uppsala här.