Hyra kaffemaskin – Få gott kaffe på jobbet

Om kaffet är ett stort inslag på ditt jobb och det är viktigt att alla som jobbar har tillgång till ett gott kaffe, är det dags att överväga att hyra en kaffemaskin. Det finns ett antal företag som specialiserar sig på att hyra ut kaffemaskiner, med flera olika modeller som erbjuder alla typer av funktioner. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på fördelarna med att hyra en kaffemaskin för att få ett gott kaffe på jobbet.

5 fördelar med att hyra kaffemaskin på jobbet

Att hyra en kaffemaskin på jobbet har många förmåner. Kaffetävlingar, fikapauser och en stunds avkoppling under arbetstid är bara några av fördelarna med att hyra en kaffemaskin. Några andra tydliga fördelarna är:

1

Förbättrad produktivitet

Att hyra en kaffemaskin kan öka effektiviteten. Att ha en maskin som är lätt att använda och som är programmerad för att leverera ett bättre kaffe kan hjälpa dina anställda att bli mer produktiva genom att de inte får ta tid från sina arbetsuppgifter för att göra kaffe.

2

Serviceavtal ingår

När du hyr en kaffemaskin från ett företag inkluderas ett serviceavtal. Det här innebär att du får hjälp med installation, reparationer, underhåll och förbättringar. De kan även ge råd om vilken typ av maskin som passar bäst för dina specifika behov. Detta kan vara en stor hjälp om du inte har mycket erfarenhet av att hantera kaffemaskiner. Med ett serviceavtal får du också tillgång till specialister som kan hjälpa dig med att förstå hur maskinen fungerar och ta hand om den.

3

Miljövänligt

Kaffemaskiner som hyrs är ofta utrustade med en smart minne som minskar förbrukningen av papper. Maskinen minns antalet koppar som har tagits och justerar automatiskt förbrukningen av kaffe och pappersmuggar. Detta innebär att du inte längre behöver bekymra dig för att förbruka för mycket papper eller kaffe.

4

Lägre investering

Att hyra kaffemaskin är ett ekonomiskt alternativ för att få ett gott kaffe på jobbet. Då tillkommer inga extra kostnader som när du köper och installerar en ny maskin. Det här innebär att du kan spara pengar på att inte behöva köpa en ny maskin, vilket ger en lägre initial investering. Du behöver inte också oroa dig för att du får stå för alla eventuella reparationer och underhåll som kan behövas. Allt detta är redan inkluderat i hyran, vilket ger dig en lägre kostnad över tid.

5

Varierat utbud

Att hyra en kaffemaskin är ett utmärkt sätt att erbjuda ett varierat utbud av kaffe på jobbet. Du kan välja mellan olika typer av kaffe, såsom espresso, cappuccino och latte. Du kan också lägga till olika smakstillsatser och sötningsmedel för att ändra smaken och skapa nya upplevelser. Med ett hyresavtal kan du också lätt byta ut maskinen när du vill få uppdaterade modeller eller nyare maskiner. Allt detta kan hjälpa till att skapa en företagsgåva miljö och hålla dina anställda motiverade.

Kaffemaskiner för alla arbetsplatser

Det finns många företag som erbjuder tjänster för att hyra kaffemaskin till företag, och det kan vara svårt att veta vilket som är bäst för dina behov. Det är viktigt att välja en leverantör som är pålitlig och har god kundservice.

Hos Monteriva kan du hyra kaffemaskin till ditt företag, både säkert och tryggt. Monteriva är en av de ledande leverantörerna av kaffemaskiner och de erbjuder ett brett utbud av olika modeller. Dessuom ingår ett serviceavtal när du hyr en kaffemaskin. Detta innebär att du kan du få hjälp med maskinunderhåll och reparationer, så att du alltid kan vara säker på att maskinen är i toppskick. Du får också regelbundna uppdateringar av maskinen för att säkerställa att den fungerar som den ska, så att du alltid kan njuta av ett gott kaffe.

Hyra kaffemaskin – Pris

Priset hyra en kaffemaskin varierar beroende på kvalitet och modell. De billigaste maskinerna kostar cirka 500 SEK per månad, medan de mer avancerade modellerna kan kosta upp till 2000 SEK per månad. Det är viktigt att välja en leverantör som erbjuder ett bra pris, men som även erbjuder bra och pålitligt service.

Att tänka på

Innan du börjar hyra en kaffemaskin till företaget, är det viktigt att ta hänsyn till vissa saker. Alla företag har olika behov och det är viktigt att välja en modell som motsvarar de behov du har. Det är även viktigt att välja en leverantör som erbjuder låga priser och god kundservice. För att hjälpa dig att välja rätt kaffemaskin, har vi sammanställt en lista över de viktigaste sakerna att tänka på:

 1. Vilka behov har företaget?
 2. Vilken kvalitet av kaffe önskas?
 3. Vilken typ av maskin är lämplig?
 4. Vilken leverantör ska man välja?
 5. Vilka är den totala kostnaden?
 6. Finns det några underhållskostnader eller andra extra kostnader?
 7. Finns det några garantier eller återbetalningspolicy?

Vad bör ingå?

Som sagt är det viktigt att tänka på vilken kaffemaskin som passar just er verksamhet. Bland annat bör ni tänka på följande:

 1. Pris
 2. Serviceavtal
 3. Storlek
 4. Varumärke
 5. Modell
 6. Funktioner
 7. Driftskostnader

Med detta i åtanke kan du välja den bästa kaffemaskinen för ditt företag. Att hyra kaffemaskin är ett utmärkt sätt att få utmärkt kaffe på jobbet samtidigt som man spara pengar. Det är ett enkelt och smidigt sätt att uppfylla ett företags kaffebehov.

Kombinera flera tjänster

Genom att kombinera hyra av kaffemaskin tillsammans med en vattenautomat ger dig bekvämligheten av att ha tillgång till både kaffe och rent vatten på samma plats. Detta möjliggör en smidig och effektiv dryckesförsörjning på arbetsplatsen. Läs mer om att hyra vattenautomat här.