Alternativ och priser

Tjänster
24/7 access
Community events
Wifi, kaffebar och té
Skrivare och skanner
Våning 1: lounge/-arbetsyta
Konferensrum
Samtalsrum
Vilorum med dusch och bastu
Receptionsservice
Företagsadress
Personlig förvaring
Våning 2: kontorslandskap
Privat skrivbord
Privat kontor – möblerat*
Tillgång till trådat internet
*Möjlighet till skräddarsydda lösningar för ert team. 195 kr/dag

Betala
i receptionen

Boka visning Läs mer
225kr/mån

Timpris
55kr/h

Boka visning Läs mer
995kr/mån

Serviceavgift
125kr/mån

Boka visning Läs mer
1950kr/mån

Serviceavgift
125kr/mån

Boka visning Läs mer
2650kr/mån

Serviceavgift
125kr/mån

Boka visning Läs mer
Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta
den bästa lösningen.

Boka visning Läs mer

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT

Ibland behövs inte ett privat kontor, utan istället en kontorsplats där du kan arbeta ostört men ändå möta upp kunder och få en social interaktion med andra personer. Oavsett vad du söker för kontorslösning, hjälper vi dig att hitta rätt.

Här kan du hyra kontorslokaler i Borås med gångavstånd till centralstationen, city och shoppingmöjligheter samt i direkt anslutning till motorvägen till Göteborg och Jönköping. Behöver du inte hyra en egen kontorslokal erbjuder vi flexibla kontorslösningar där man betalar per timme, alternativt en fast kostnad per månad beroende på hur behovet ser ut.

 

EN PLATS FÖR ARBETE OCH MÖTEN

Vår anläggning är anpassad för arbete och affärsmöten i en professionell och stimulerande miljö. Båda våningarna har öppna loungeytor för öppna möten och där våra medlemmar kan ta en kopp kaffe ihop. Samtalsrum finns på båda våningar för att kunna prata helt ostört eller ha mindre möten i. Receptionen är bemannad vardagar 8-17 och hjälper till för att göra din dag så effektiv som möjligt.

Ska du hyra kontorslokal i Borås åt dig själv eller ditt arbetslag, men inte vill ägna din tid åt att städa, rengöra kaffemaskinen, köpa kopieringspapper eller lägga ner timmar på att ditt internet ska fungera kan Elitkontoret vara av intresse för dig.

 

ETT LEVANDE COMMUNITY

Elitkontoret är inte bara en plats dit du går för att jobba. Här blir du en del av något större. Ett coworking- community med personer från en mängd olika branscher med olika kunskaper. Ett coworking-community som bygger på vänlighet, gemenskap och samhörighet vilket kan leda till samarbeten, nya vänner eller bara en väldigt mycket roligare arbetsdag! Givetvis har vi härliga evenemang för våra medlemmar. Allt ifrån frukostföreläsningar till regelbundna afterworks. Vi älskar evenemang och gör det gärna tillsammans med våra medlemmar.