Mötesrum Stockholm

Att boka mötesrum i Stockholm är smidigt och flexibelt. Att hyra mötesrum i Stockholm är fördelaktigt eftersom den senaste tekniken finns på plats och sidotjänster som catering, kaffe, frukt och personlig service enkelt kan läggas till i bokningen.

Hyra mötesrum per timme i Stockholm

Priset startar från 180 kr/h. Tjänster som ingår är utskrifter, kopiering, whiteboard, wifi och catering-möjligheter. Att boka ett mötesrum är ett populärt tillvägagångssätt när företag ska arrangera möten eller konferenser. För den som vill hyra mötesrum per timme i Stockholm finns det många valmöjligheter. QuickOffice.se har mötesrum i Stockholm City och i alla delar av huvudstadens närområde. Även United Spaces erbjuder möterum i Stockholm på alla sina 6 lokaler runt om staden. Här kan företag boka mötesrum eller hyra konferensrum i Stockholm per timma. Beroende på vilket behov företaget har erbjuds mötesrum som är anpassade från två personer upp till 70 personer. Välj ett av Quick Office konferensrum vid Globen City, Östermalm, Stockholm City (Drottninggatan) eller från United Spaces vid Vasaplan, Centralstationen, Vasaparken, södermalm, Solna, Arlanda, .

Här kan du hyra mötesrum i Stockholm billigt

QuickOffice har mötesrum utspridda över hela Stockholm. Välj ut en placering som passar ditt företag eller kund bäst.

Mötesrum Stockholm City

På ett kontorshotell i Stockholm City (Drottninggatan) driver QuickOffice.se kontorshotell där du kan hyra mötesrum. Här finns alla bekvämligheter du behöver för en produktivt möte eller en lång arbetsdag. Wifi, whiteboard och tv för presentationer ingår i priset som startar på 295 kr/h. Här finns också möjlighet att beställa catering till mötet.

Mötesrum Stockholm City/Drottninggatan

Här ligger det

Mötesrum Globen City

Vid Globen City kan du hyra ett modernt mötesrum i en trivsam miljö. Personal ser till att den tekniken fungerar och det finns catering-möjligheter för den som vill boka upp rummet en längre stund. Utskrifter och kopiering ingår, likaså tillgång till wifi och whiteboard. QuickOffice.se har mötesrum vid Globen, ett perfekt läge precis söder om innerstan.

Mötesrum Globen City

Här ligger det

Mötesrum Östermalm

På Östermalm kan du hyra mötesrum av QuickOffice.se. Här finns mötesrum på Östermalm för två personer upp till 35 personer. Stormöten hålls i lokalen Hugo som tar 35 personer i en så kallad ”biosittning”. Självklart ingår tjänster som underlättar mötet, exempelvis den senaste tekniken och möjlighet att skriva ut och scanna. Cateringmöjligheter finns också.

Mötesrum Östermalm

Här ligger det

Mötesrum Solna/Mall of Scandinavia

Förlägg mötet i fräscha lokaler i Mall of Scandinavia. QuickOffice.se har mötesrum i Solna för upp till 14 personer. Mötesrummen är trivsamma och utrustade med den senaste tekniken. Mötesrummen kan bokas i en timma och uppåt. Alla rum är utrustade med wifi och whiteboard. Catering-möjligheter finns på plats, den trevliga personalen hjälper dig.

Mötesrum Solna/Mall of Scandinavia

Här ligger det

Mötesrum Danderyd/Mörby

I Danderyd finns det fem olika mötesrum att hyra. Här kan rum bokas från alltifrån två personer till stora samlingar på 70 personer. Självklart ingår den senaste tekniken (exempelvis takhängd projektor), print, scanning, whiteboard och wifi med mera. QuickOffice.se driver kontorshotellet med mötesrummen. Priserna startar på 275 kr/h.

Mötesrum Danderyd/Mörby Centrum

Här ligger det

Mötesrum Kista Science City

På Kista Science City kan mötesrum bokas från 250 kr/h. Här finns såväl mindre mötesrum för två, eller stora mötesrum som kan ta in upp till 20 personer. I mötesrummet finns det wifi och whiteboard. I alla mötesrum kan du lägga till en catering-tjänst som fixar maten. QuickOffice.se driver ett kontorshotell där mötesrummen finns att hyra.

Mötesrum Kista Science City

Här ligger det

Mötesrum Mälarhöjden

QuickOffices kontorshotell i Mälarhöjden finns det möjlighet att hyra mötesrum för billiga 180 kr/h. I mötesrummet finns den senaste tekniken och utksrifter, kopiering och scanning ingår. För den som önskar catering finns det möjlighet att lägga till den sidotjänsten. Att hyra mötesrum per timma är en smidigt och flexibelt alternativ för företag.

Mötesrum Mälarhöjden

Här ligger det

Fler artiklar