Bekanta dig med våra medlemmar

Dina framtida partners och vänner

Clicksys Scandinavia AB

Digitalisering av retail och tjänstemarknaden står inför ett rejält genombrott de närmsta 10 åren och ClickSys är ett svenskt företag som är specialister på att ta fram kompletta digitala tjänster och lösningar som skapar bättre förutsättningar för retail, omni-channel och offentlig miljö.

Läs mer E-post Ring

Cimkey

Cimkey tillhandahåller konsulttjänster kring affärssystem och programvaruutveckling och har många års erfarenhet av utveckling av affärskritiska system i .NET och Dynamics Ax.

Läs mer E-post Ring

Cleverapps

Vi har gedigen erfarenhet av detaljhandeln och effektiv kedjestyrning. I företaget finns samlad kompetens inom affärsutveckling, beslutsstöd, IT & administration för detaljhandel.

Läs mer E-post Ring

Dafo Brand AB

Dafo Brand har sedan starten år 1919 utvecklats till ett brandskyddsföretag i världsklass. Som en av branschens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel kan vi erbjuda den optimala lösningen för varje kund, stor som liten. Vi har marknadens bredaste sortiment av tjänster och produkter för en brandsäker verksamhet.

Läs mer E-post Ring

Devrex

Vi bygger skräddarsydda system till fast pris för moln, web, iOS, android, windows och linux. Vi kan bygga nytt, bygga till, helrenovera eller förbättra. Vi gillar svåra utmaningar i teknikens framkant och söker alltid enkla, smarta lösningar men där kundens behov alltid står i centrum.

Läs mer E-post Ring

Dejan Sokolovski Photography AB

Dejan Sokolovski is based in Sweden, he specialise in automotive photography and.. well, pretty much only that. He also does post-processing for other talented photographers.

Läs mer E-post Ring

Enticon Business Solutions AB

ENTICON är en förkortning av Enthusiastic Consultants och startades i augusti 2017. Vi hade då tillsammans över 50 års erfarenhet av Dynamics NAV. Det som sammanförde oss var en gemensam övertygelse om vad som är viktigt för att lyckas i ett IT-projekt. Grunden för detta ligger i våra värderingar, att vi kan känna en stolthet och en genuin arbetsglädje i det arbete vi utför.

Läs mer E-post Ring

FaVer AB

FaVer AB (Fact Verification) är ett dotterbolag till Norges ledande fristående utredningstjänst för utredning av försäkringsskador och internutredningar, FaVer AS.

Läs mer E-post Ring

Infomaker Scandinavia

Infomaker arbetar med lösningar för publicering, arkivering och distribution av innehåll åt marknadens största mediehus och tidningar. Med över 250 kunder i Sverige, Norge, Finland och Holland, och mer än 20 års branscherfarenhet, kan vi erbjuda våra kunder det allra bästa när det kommer till publicering, oavsett om det gäller digitalt eller print.

Läs mer E-post Ring

Illumineight

illumineight hjälper företag att utveckla och förbättra sin IT-verksamhet för att ännu bättre kunna stödja kärnverksamhetens behov. Vi arbetar bl a med utveckling och utbildning inom Service & Bemötande, processer, tjänster och organisation. illumineight har en mycket lång erfarenhet av bl a service och bemötande, organisationsutveckling för IT samt coaching av både chefer och medarbetare inom IT.

Läs mer E-post Ring

MTG

Fler än 3,5 miljoner svenskar väljer varje vecka att lyssna på någon av våra stationer via radion, mobilen eller webben. För oss är Radio mer än musik. Radio är känslor och underhållning – en perfekt miljö att påverka dina kunder. Vi på MTG Radio är experter på känslor och vet att radioreklam har en enorm kraft att påverka människor tack vare ljudets kraft.

Läs mer E-post Ring

Mark AB

At Mark’s Real Estate Agency we know what is at stake, when fulfilling property dreams. An investment that is close at heart, must feel right in the long run. To us, finding the right living space for the right person means involving a sincere, competent and reliable approach in doing business - perhaps influenced by our Scandinavian background.

Läs mer E-post Ring

Marginalen Bank

Marginalen Bank har cirka 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder. Vi är en trygg, säker och lönsam bank. Vid utgången av 2016 visade vi ett positivt totalresultat på 109,2 miljoner kronor och hade tillgångar till ett värde av 18,8 miljarder.

Läs mer E-post Ring

Markera mark

Markera mark är ett teknikkonsultföretag inom infrastruktur med specialistkunskap av ledning och projektering av anläggningsprojekt. Vi arbetar med allt från planering och tidiga utredningar och förstudier till ledning under projektering och byggande samt framtagning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar.

Läs mer E-post Ring

Nixie & Friends AB

Nixie & Friends syfte är att skapa hållbar och innovativ profilreklam, tillsammans med våra fantastiska kunder. Vi är starkt övertygade om att den hållbara lösningen är den bästa lösningen även i profilbranschen. Alltför ofta associeras vår bransch med slit och släng och detta kämpar vi för att förändra.

Läs mer E-post Ring

Novik media & kommunikation

Texter, metoder, inspiration. Digitalt eller analogt - det är både innehåll och form som gör din kommunikation effektivare, samt som ger dig mer och bättre affärer.

Läs mer E-post Ring

Nord-Lock International AB

Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.

Läs mer E-post Ring

Nybo Workwear A/S

Nybo Workwear A/S har sedan 1962 varit en av huvudaktörerna på marknaden för lättare arbetskläder. Nybo Workwear arbetar med utveckling, produktion och försäljning av lättare arbetskläder till industriella tvätterier, restauranger, detaljhandeln, servicebranschen, det danska kungahuset samt återförsäljare på många europeiska marknader.

Läs mer E-post Ring

OCS

Med huvudkontor i Borås, en av Sveriges och Europas ledande städer på textil och mode, har OCS en historia från 1960-talet som specialist på interna transportsystem för konfektionsbranschen.

Läs mer E-post Ring

Procter & Gamble

Making your day better – in small but meaningful ways. We see big potential in life’s little moments. Brushing teeth. Washing hair. Showering. Shaving. Caring for the baby. Cleaning the house. Doing the dishes, and the laundry. We make the products that help make these moments a little easier.

Läs mer E-post Ring

Peligro

Genom konsultation och mentorskap hjälper Peligro unga nystartade företag att utvecklas. Vi agerar även bollplank åt verksamheter som varit igång ett par år men som vill ta nästa steg.

Läs mer E-post Ring

Social Influence

Social influence är en partner för företag som vill nå ut med sitt budskap och bygga varumärke, på ett mer trovärdigt sätt än traditionell reklam. Detta hjälper vi er med genom att skapa långsiktiga samarbeten med inflytelserika profiler i sociala medier som har följare i er exakta målgrupp

Läs mer E-post Ring

Shortline Production

Vi på Shortline vill hjälpa våra kunder ett steg längre än normalt. Vi inser att som produktionsbolag måste ha kunskap om hur sociala medier funkar och hur de filmer vi producerar ska kunna passa in i den värld sociala medier lever i. Därför är Shortline inriktade på att hjälpa våra kunder med hur man på bästa sätt kan kombinera styrkan i videomarknadsföring och sociala medier.

Läs mer E-post Ring

Advokatbyrån Semperfidelis

Advokatbyrån semperfidelis. Advokaterna vars ledord är lojalitet. Semper fi, alltid trogen

Läs mer E-post Ring

Topbrands

Topbrands erbjuder produkter som ökar dina marginaler. På våra lagerhyllor är omsättningen hög, och där är alltid fullt av tillfällen. Produkterna vi säljer är kända varumärken inom finkem, grovkem och konfektyr.

Läs mer E-post Ring

Two M of Sweden AB

Your clothing partner.

Läs mer E-post Ring

Weston-Expac AB

Vi förser kunder inom de mest skiftande branscher med emballage i trä, plywood, well och plast. Oavsett om du köper hela lastbilslaster eller småserier kan du vara säker på att du alltid får din leverans på utsatt tid. Ont om plats? Lugn, vi lagerhåller de emballage du köper från oss, tryggt att veta när du behöver dina grejer på stört!

Läs mer E-post Ring

Barnpsykiater Privatklinik

Utredning och behandling av barnpsykiatriska sjukdomstillstånd, ångest, depression, ADHD, sömnstörning, medicinering och psykoterapi. Utfärdar läkarintyg.

Läs mer E-post Ring

Cavini Managment AB

Interim Management, rådgivning, mentorskap, styrelseuppdrag och föreläsningar. Konsultverksamhet inom Affärsutveckling, Strategigenomföranden, Förändringsledning, Produktion, Logistik & Supply, Projektledning och Organisationsutveckling.

Läs mer E-post Ring

Coworking community i Borås

Elitkontoret är inte bara en plats dit du går för att jobba. Här blir du en del av något större. Ett coworking-community med personer från en mängd olika branscher med olika kunskaper.

Ett community som bygger på vänlighet, gemenskap och samhörighet vilket kan leda till samarbeten, nya vänner eller bara en väldigt mycket roligare arbetsdag!

Socialt flöde

Instagram