Vår filosofi

Vår filosofi i livet är att skapa värde-adderande samverkan. Vi vill se personer och företag utvecklas och nå sina mål. Vi ger dem rätt verktyg för att nå dem och än längre. Det är vår filosofi. Att ge dem vad de behöver och när de behöver det, och genom det skapa en plattform där sunda affärsbeslut och utvecklingar kan ske.COWORKING – ARBETSSÄTTET NU OCH I FRAMTIDEN

Idag existerar vi i en global värld där internationella affärer är lika vanliga som en morgonkaffe. Vi har också en digital värld som gör saker så mycket snabbare när det kommer till kommunikation likväl som beslutsfattande. Vår digitala utveckling skapar en entreprenöriell miljö där vi tack vare en dator och en hygglig bredbandsuppkoppling kan sitta i en liten stad som Borås och jobba för ett företag i Australien.

Möjligheterna är häpnadsväckande men vi behöver fortfarande mänsklig kontakt och vi behöver nätverka. Briljanta hjärnor behöver mötas om kreativitet ska växa överhuvudtaget. Idén om att kreativa människor jobbar med sin egen verksamhet på en gemensam yta sägs ha startats i San Francisco av Citizen Space. Som alla andra bra idéer spreds den över världen och kom även till sydvästra Sverige.

Elitkontoret är det ultimata när det kommer till coworking yta eftersom det vänder sig till både entreprenörer som vill ha en fast kontorsplats och till de som vill ha ett kreativt nav då och då. Oavsett vilken av dem som du är så är Elitkontoret en framåtskridande, kreativitetsstödjande gemenskap där du kan lyfta ditt företag till nästa nivå tack vare interagerandet med andra likasinnade personer.

Förutom eleganta kontor så erbjuder Elitkontoret en lounge, en mängd av konferensrum och ett bibliotek. Om du råkar behöva ett större utrymme för föreläsningar och happenings så finns Arenan. Som bonus finns det ett fullt utrustat kök med ändlös tillgång av kaffe. Det bästa för de som tar del av Elitkontorets olika affärslösningar är de återkommande evenemangen, nätverksmötena och kreativa workshops.

BASIC RULES

I början tog vi inspiration av Citizen Space i San Francisco och deras grundregler för en lycklig arbetsplats. Nu har vi växt upp och skapat vår egen regel, och vi tyckte faktiskt att en regel är allt som behövs för att beskriva den arbetsmiljö som vi vill ha på Elitkontoret:

”Behandla andra som du själv vill bli behandlad.”

Hållbarhet